címke: Visszajátszás

Visszajátszás / 2 éve
2013-ban volt százötven éves az angol szövetség. Az FFT ismerteti a foci állapotát a viktoriánus Angliában, ahol a játékosok pipáztak, megfogták a labdát, vagy kapufaként funkcionáltak.
Visszajátszás / 2 éve
A 261. halasztás után mi más jöhetne szóba? 1963-ban zajlott le az FA-kupa történetének leghosszabb harmadik köre, az FFT a sarkköri anarchiára emlékezik. Brrrr!
Visszajátszás / 2 éve
Az ’50-es években az East End egy apró kávézójában gyülekeztek az angol futball leginkább progresszív figurái, és átírták a szigetországi játék történetét. Isten hozott a Cassettariban!
Visszajátszás / 2 éve
Egy közös pont az esti magyar-angol előtt: töténet "Jimmy bácsiról", aki megérkezett a ködös Albionból, és tisztává varázsolta a magyar futball egét, hogy aztán az ő nyomdokain elindulhassunk a futballnagyhatalommá válás útján.
Visszajátszás / 2 éve
Reggelig a kaszinóban, szállodába lopódzó lányok, szunyókálás edzés közben. A körülmények: a csapat a történelmi triplázás után van, tízezer mérföldre otthonról, Steve McClaren gondjaira bízva. Az akkori főszereplők elevenítik fel a felkészülés eseményeit…
Visszajátszás / 3 éve
Az FFT 2014-ben, 60 évvel a történelmi vb-döntő után időutazást tett Svájcban. A legendás Aranycsapat emlékezete már hat évtizedet élt túl az alpesi országban.