címke: Újpest FC

Döglött akták / 11 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy irata” közül. Ezúttal felidézzük a magyar sajtótörténet leghíresebb edzésriportját.
Harcosok Klubja: aki tönkretette Véber György karrierjét / 1 éve
Az újpesti Véber György a kilencvenes évek végén a hazai bajnokság egyik legjobb játékosa volt, de jött a focistaként felejthető Nagy Sándor, aki hentesként viszont bizonyított és nyújtott lábú becsúszásával tönkretett egy karriert.
Örömfoci / 2 éve
Kerek évfordulójára emlékezünk az egyetlen mérkőzésnek, amelyet minden idők talán legnagyobbja, Diego Maradona magyar földön játszott: 30 éve, 1990. október 3-án rendezték az Újpesti Dózsa–Napoli BEK-meccset.
9 éve
Az Újpest 16 óra 30 perces kezdéssel a Paks ellen lép pályára. Kozma István és Horváth Ferenc is azt várja, hogy csapata győzelemmel kezdje a bajnokságot. A mérkőzést a Sport1 TV élőben közvetíti.
9 éve
Csend honol az NB I-es csapatok vezetőségben. Legalábbis az újpesti vezetés szerint. Egyetlen első osztályú klub vezetője sem vette a fáradságot ugyanis, hogy válaszoljon a lilák közleményére, amelyben a szurkolói regisztráció kérdésében írtak.
9 éve
Véber György, a Mezőkövesd-Zsóry SE vezetőedzője rutinos játékosokkal erősítené meg fiatal csapatát, amely az NB I-es bemutatkozásra készül. Németh Norbert, Horváth Tamás, Batik Bence és Balajti Ádám nagy valószínűséggel a matyóföldi csapatnál folytatja pályafutását.
10 éve
Az Újpest FC elnök-tulajdonosának véleménye a klub átvételével felmerült kérdésekkel kapcsolatban, avagy mit művelnek a lilákkal a dörzsölt játékosügynökök. Csak egyvalamit hiányolunk az elnöki kifakadásból: a neveket...
10 éve
Több mint másfél év után rendeznek ismét MTK-Ferencváros örökrangadót a Hidegkuti Stadionban. Az éllovas Győr a gyengélkedő Honvédot fogadja, a DVSC a Paksot fogadja, és vigasztalódni próbál, míg a felzárkózást megkezdő Videoton az acélos Kaposvár otthonába látogat.