címke: Lionel Messi

örömfoci / 2 éve
Ha az arany­generáció szóról a Manchester United ’92-es csapata jut eszedbe, akkor gondold át még egyszer a dolgot. A 2000-es évek elején egy idény erejéig három gigász játszott a Barcelona akadémiáján, akik nem kegyelmeztek senkinek.
Örömfoci / 2 éve
Messi, Neymar és Mbappé éppen versenybe száll a Barcelona legendás MSN-hármasával. Rajtuk kívül azonban találtunk még halálos csatársorokat, amelyek garantáltan rémálmot okoztak a védőknek.
Örömfoci / 2 éve
Lionel Messi újra együtt harcol régi barcás barátjával, Neymarral a PSG-ben. Harmadik társuk, Mbappé azonban egyéni sikerekre (és idő előtti távozásra) hajt. Vajon fényes siker vagy borítékolható bukás vár az MNM-társulásra? Mindent megnyernek, vagy fejre állnak a PSG-vel?
Bolygó neve: a futball / 2 éve
Az argentin válogatott tagjairól nevezték el a tucumáni kisváros utcáit, de Lavezzinek nem jutott a megtiszteltetésből.
Örömfoci / 2 éve
Lionel Messi jövője mellett tátongó kérdőjel nem csupán a Barcelona egyetlen problémája volt az uralkodó anyagi káosz közepette, míg a Real Madrid olyan spórolásba kezdett, hogy amiatt elhalványult a nemzetközi porondon. Vajon a spanyolok küszködése csupán rövid távú krízis, vagy valami sokkal nagyobb baj jele? Utánajártunk.
Erőnlét / 2 éve
Utánozd a Bolhát, és hagyd faképnél a védőket Alfred Galustian, a Coerver-technika egyik kidolgozója gyakorlatával!
Hogyan... / 2 éve
A Barca rekorderében minden megvan. Az FFT részekre bontotta az argentin zsenit, hogy rájöjjünk a titkára.