címke: Barcelona

örömfoci / 2 éve
Ha az arany­generáció szóról a Manchester United ’92-es csapata jut eszedbe, akkor gondold át még egyszer a dolgot. A 2000-es évek elején egy idény erejéig három gigász játszott a Barcelona akadémiáján, akik nem kegyelmeztek senkinek.
Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
„Nem tudom, Suárez rasszista-e, vagy sem, de amit mondott nekem, az egyértelműen az volt” – Patrice Evra mesélt az FFT olvasóinak a Vidics-balhéról, Sir Alexről és a csirkenyalásról.
Örömfoci / 2 éve
Huszonöt évvel ezelőtt Bobby Robson és mindenre elszánt tolmácsa megjelent a Camp Nouban, hogy leváltsa Johan Cruyffot. Az az idény összeterelte José Mourinhót, Ronaldót és Pep Guardiolát, de még a siker sem volt elég ahhoz, hogy a dolgok ne keserű véget érjenek Katalóniában.
Örömfoci / 2 éve
Messi, Neymar és Mbappé éppen versenybe száll a Barcelona legendás MSN-hármasával. Rajtuk kívül azonban találtunk még halálos csatársorokat, amelyek garantáltan rémálmot okoztak a védőknek.
Örömfoci / 2 éve
A Barcelona és a Real Madrid két ellenséges klub. Rivalizálásuk az új évezred első évtizedében magasabb szintre emelkedett. A galaktikusok és Guardiola útján keresztül az FFT bemutatja a keserédes románc történetét.