címke: Arsenal

Premier League, 1993 / 2 éve
Ian Wright mesélt a FourFourTwo-nak egyik legszebb és legemlékezetesebb találatáról, egy hármas ívelésről, amiről még pórul járt kapus, a legendás walesi Neville Southall is ámuldozva beszélt.
Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
Milyen az élet a börtönben? Miért nem ment a Real Madridba? Ki vele: tényleg pornószínész?
Örömfoci / 2 éve
Akár azon is múlhat a kudarc vagy a dicsőség, hogy sikerül-e megfelelő arányokkal összekotyvasztani a csapatot. Most azokhoz szólunk, akik szerint a csapatkémia egzakt tudomány.
Top 10 / 2 éve
Emlékeznek Thierry Henryre? Vagy Dennis Berkampra? Esetleg Robert Piresre? Nagyszerű futballisták voltak, és igazi legendák lettek az Ágyúsoknál. De ez csak a mérleg egyik serpenyője, mert a klubnak voltak nagy tévedései is, gól nélküli csatárok és szerencsétlen védők képében, akiket az Arsenal szurkolói ugyanúgy nem felejtenek el soha, mint az előbb említett zseniket.
Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
„A média gyakran próbált szembefordítani Benzemával. Először elkenődtem, aztán már csak nevettem” - mondta az FFT-nek Olivier giroud, akit klubjaiban egyszerre dicsőítették és részesült megvetésben, a válogatottban tisztelték, ugyanakkor gúnyolódtak is rajta, de ezekre mindig góllal válaszolt.
Örömfoci / 2 éve
George Graham annak idején majdnem megőrjítette az Arsenal védősorát, de ezzel megmentette a klubot a bukástól. Harmincöt évvel az után, hogy először ült a Highbury kispadjára, a skót mester társaságában felidézzük, hogyan élte meg a változás éveit, a hajszál híján megszerzett címeket, és hogyan barnult le Terry Venablesszel…