– Hétköznap a délelőtti edzések előtt együtt szokott reggelizni a csapat, ha pedig délutáni edzés is van, akkor ebédelni is van lehetőség a klubnál, amit általában ki is használunk. Figyelnek arra, hogy csak teljes kiőrlésű kenyeret kapjunk, és nagyon jó a müzli, amelyben magvas gyümölcsök vannak. Közel van Olaszország, így mindig kerül kiváló minőségű sonka is az asztalra. A klub szakácsa is olasz, csodás tésztákat készít, és gyakran vannak tengeri herkentyűk, amiket szintén nagyon szeretek – mondta a FourFourTwo-nak Vadócz Krisztián.
És hogy mi található Vadócz otthoni hűtőjében? Keresd a FourFourTwo magazin aktuális számát az újságosoknál, és megtudod!
Újra itt a Luis Frigo, azaz mit rejt Vadócz hűtője…

Mit esznek légiósaink? Otthon főzőcskéznek? Étterembe járnak? Ha egy váratlan pillanatban az FFT rájuk töri az ajtót, telepakolt vagy üres hűtőszekrény fogadna bennünket? Ezúttal a svájci Grasshoppers légiósának, Vadócz Krisztiánnak a hűtőjébe pillantottunk bele.
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!