„Bozsik úr, hogy áll a főzés tudományával? A hagymás tojásrántottát el tudja készíteni? Csakugyan? Akkor hagymát biztosan tud szeletelni, a többit meg majd közösen megoldjuk! A sült kacsacomb párolt lilakáposztával, burgonyakrokettel nem tartozik a legnehezebben elkészíthető étkek közé, vágjunk bele!” Henzel Dávid séf úrnál, akivel sokadszor segédkezünk az aktuális Sava-borsa amatőr szakácsánál – jelen esetben Bozsik Péter ex-szövetségi kapitánynál –, ideálisabb „szerzőtársat” nem is találhatnánk így, év végén, amikor egy kicsit ellazul az ember. Persze a lazaságért a főúrian elegáns Bozsiknak sem kell a szomszédba mennie, ideális beszélgetőtárs – amellett, hogy tényleg boszorkányos ügyességgel szeleteli a hagymát –, már régen összegyűlt a cikk megírásához szükséges anyag, de csak jönnek és jönnek az újabb sztorik…
Nem hoznak lázba a kötött pulcsik? A TippmixPro-tól jó meccseket kapsz karácsonyra!
Kíváncsi vagy a folytatásra? A teljes cikket elolvashatod a FourFourTwo magazin legújabb, februári számában, amely már kapható az újságárusoknál!
Két lovag az Old Trafford kispadján


Bozsik Péterben gyermekkora vasárnapi ebédjeinek emlékét idézi fel a ropogósra sült kacsasült.
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!