1 – Egészben sült malac „Az argentinok imádnak hatalmas darab húsokat sütögetni – mondja Fernando Larroude, a Gaucho étteremlánc grillmestere. – Itt jön a képbe a malac. Szabad tűzön, nyársra húzva sütjük négy-öt órán át. Akkor lesz jó az íze, ha keményfát használunk. Semmibe sem szabad betekerni a húst, és a lángok nem érhetik el! Sütés közben locsolgassátok chimichurrival – ez olajos lé petrezselyemmel, fokhagymával, ecettel, olajjal és chilivel. A lassú sütés miatt a hús szinte le fog esni a csontokról.” 2 – Csirke „Filézzétek ki a csirkét, és faszénen süssétek meg! Mi előtte citromos, fokhagymás, petrezselymes lében pácoljuk.”
Kíváncsi vagy a további fogásokra? Keresd a FourFourTwo magazin júliusi lapszámát, amely továbbra is kapható az újságárusoknál!
Ebédelj úgy, mint Leo Messi!

Ha már nem futballozol úgy, mint Messi, legalább ebédelj úgy! Megmutatjuk, mit húzz nyársra!
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!