Az óbudai vendéglátóhely-fluktuáció jelentős lelassulását alátámasztandó ezúttal is egyre régebbi ismerősünk, Kovács Árpád séf úr nyújtott segédkezet Pilu konyhaművészeti kalandozásához. Elöljáróban annyit azért meg kell jegyeznünk, hogy a penne á la Pilu elkészítése nem tartozik a különleges szakácsmesterséget igénylő feladatok közé, és a séf úr csupán a biztonsági háló szerepét töltötte be a gázsparhelt mellett előadott mutatvány közben.
"Conte is imádta az apám pörköltjét"

Olaszország, Belgium és Portugália. Vincze István légiós-pályafutásának állomásai. A belga konyháról speciel nem sokat tudunk – talán csak annyit, hogy Flandriában sütik a világ legfinomabb frites-jét, amit sült hasábburgonyának nevezni sértés volna –, a portugálról se sokkal többet, no de az olaszról… Nos, cseppet sem meglepő módon e havi symbolos randevúnk hőse az itáliai gasztronómiára esküszik, nem megtagadva a gyökereket – a magyar konyhát.
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!