Hiába, a legnagyobbak praxisába is csúszhat hiba, kerülhet homokszem a gépezetbe, de séfünk már ugrik is a hűtőszekrényhez, a sertéshúst kicseréli marhalábszárra, és zökkenőmentesen folytatódik a munka. „Édesapám remekül főzött, amikor nyolcvanhétben Verebes József stábjában dolgozott a válogatott mellett, egy alkalommal jókora kondérban marhapörköltet készített. Dömééknek annyira ízlett, hogy utána minden alkalommal kapacitálták apát, hogy főzzön nekik…”
A teljes cikket elolvashatod a FourFourTwo magazin decemberi számában, amely már kapható az újságárusoknál!
Bene Ferenc és a marhapörkölt

„Ez milyen része a marhának?” – érdeklődöm ízmesterünknél, Henzel Dávid séf úrnál, miközben Bene Ferenc, a Diósgyori VTK utánpótlás-szekciójának szakmai igazgatója könnyed mozdulatokkal aprítja a pörkölthöz a gyönyörű színhúst. „Dave” tekintete egy pillanatra üvegesre vált, miközben tudatosul benne a megrázó valóság. „Ez semmilyen. Mert ez sertés…”
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!