címke: Sven-Göran Eriksson

Az én csapatom / 2 éve
A Degerforstól a Leicesterig három világbajnokságon át: Sven-Göran Eriksson végigjárt már néhány stációt életében. Most újra összerakja kedvenc formációját, azokból válogat, akiket korábban edzett is. „Jó lenne edzeni ezt a csapatot!” – mondja.
Örömfoci / 3 éve
A legígéretesebb angol játékosok alkotta válogatottól egy évtizeden át várták, hogy trófeát hozzon haza, de sorra kudarcot vallott. Bemutatjuk a labdarúgók útját, amit heves médiaérdeklődés, hamis sejkek és szédítő nők kísérte.
Örömfoci / 3 éve
A svéd Sven-Göran Eriksson 42 éve dolgozik edzőként, csapataival 19 jelentős trófeát nyert, és öt alkalommal volt nagy torna döntőjében. Sikerei titkairól beszélt a FourFourTwo-nak.
Örömfoci / 4 éve
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a legkiválóbbak előtt. Íme, az FFT listájának harmadik része.
12 történet a Föld körül / 5 éve
Már meg sem eheti egy román figura az anyukája nyelvét anélkül, hogy meg ne jelenne néhány középkori harcos? A játék elkezdődött!
10 éve
Sven-Göran Eriksson neve jól cseng futballberkekben, hiszen a 66 éves svéd tréner válogatott- és klubszinten is rendkívül tapasztalt szakembernek számít. Az AS Roma, a Lazio, a Benfica és a Manchester City kispadjait is megjárt egykori angol szövetségi kapitány jelenleg a kínai Guangzhou R&F vezetőedzője, amely felkészülési meccset játszott a magyar bajnoki Győri ETO csapatával. A klub honlapjának nyilatkozott a mérkőzésről és az ellenfélről. Videó.
10 éve
Nem mindennapi vallomással, egy férfira nézve igen bántó szavakkal állt elő Ulrika Jonsson, aki arról volt híres, hogy korábban a svéd Eriksson Sándor-Gordon egyik hódítása volt, még akkor, amikor a világhírű szakember az angol válogatottnál dolgozott.