címke: Fociakadémia

technika / 2 éve
Egész évben a csatárok és az irányítók aratják a babérokat, itt hát az ideje, hogy a kapusok legyenek a sztárok. Három Premier League-kapus mondja el, miképpen nőjetek fel a feladathoz.
Táplálkozás / 2 éve
Jason Roberts, a Blackburn, a WBA vagy a Portsmouth korábbi Premier League-játékosa soha nem evett húst. Elmondta az FFT-nek, hogyan lehet húsmentesen erőben maradni.
Hogyan... / 2 éve
A Chelsea korábbi ásza három lépésben mutatja be híres lövéseinek titkát.
Mesterkurzus / 2 éve
Egyensúly test és elme között, ekkor bárkit levehetsz a pályáról – mondja a Milan és az olasz válogatott legendája, a valaha volt egyik legjobb középhátvéd.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 éve
Ha a tizenegyespárbajban betalálsz, ordíts, ahogy a torkodon kifér. Holland szakemberek szerint ugyanis, ha így fejezzük ki örömünket, akkor az átragad a csapattársainkra, és ők is gólt lőnek majd. Ezt, és további kilenc praktikát tanultunk a tudósoktól ebben a hónapban.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 éve
A játékosok hamarosan céklalevet szürcsölhetnek félidőben, mivel ennek segítségével a sportolók akár 16%-kal hosszabb ideig dolgozhatnak. „A nitrátban gazdag ételek valóban növelik a fizikai teljesítőképességet” – magyarázza Andy Jones professzor.