címke: Anglia

Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
Tényleg kellett volna a Manchester Unitednak? Milyen volt fegyveres rablásba csöppenni? Ki volt a legkeményebb ellenfele?
Meccsek, amik... / 2 éve
Steven Gerrard, a Liverpool legendája elárulta a FourFourTwo-nak, mely meccsek határozták meg legjobban a pályafutását, nemcsak a legendás Bajnokok Ligája fordításról az AC Milan ellen, hanem a ún. „Gerrard-döntőről” is.
Eb-selejtező, 2015 / 2 éve
Jack Wilshere 34 szereplése során két gólt szerzett Anglia színeiben, ráadásul mindkettőt ugyanazon a meccsen, a 2016-os Eb emlékezetes selejtezőjében, négy évvel ezelőtt.
Visszajátszás / 2 éve
2013-ban volt százötven éves az angol szövetség. Az FFT ismerteti a foci állapotát a viktoriánus Angliában, ahol a játékosok pipáztak, megfogták a labdát, vagy kapufaként funkcionáltak.
Meccsek, amik... / 2 éve
Geoffrey Hurst a történelmi góljáról: "Gondoltam, belebikázok egy nagyot, ha kimegy a nézőtérre, úgyis lefújják már, mire visszajön. Mindig azzal viccelődöm, hogy rosszul találtam el, és véletlenül lett gól.”
Díjeső 2021 / 2 éve
Gyerekként a fejébe vette, hogy válogatott lesz, és pályára lép a Wembley-ben. Az előző nyáron a csapat sztárja lett, épp úgy, ahogy remélte, de közben a gyökereiről sem feledkezett el.
hogyan... / 2 éve
Jason Moriarty, az AFC Wimbledon első erőnléti edzője elmondja, hogyan regenerálódhatsz gyorsan a meccsek után szivacshengerek segítségével.