„Lazac tejszínes tagliatellével.” Mivel? Hát tagliatellével. Ez egy viszonylag széles olasz metélt tészta, és miután utánanéztem az interneten, azt is megtudtam, hogy leginkább az emilia-romagnai régió specialitása. Mindenesetre az ételválasztásból azonnal „levettem”, hogy Mészöly Géza személyében vérbeli gourmet-val hozott össze a jó szerencsénk. Francia gourmet-val, aki Le Havre-ban és Lilleben ismerkedett Európa talán legkifinomultabb konyhaművészetével. „A Le Havre-i kiköto a halászokkal, halárusokkal feledhetetlen emlék, húsz év után is beleborzongok. Aki élt arrafelé huzamosabb ideig – márpedig nekünk megadatott Gyöngyivel –, az megszerette a tengeri finomságokat. Talán ennyit az ételválasztásomról” – mondja a magyar U19-es válogatott szövetségi edzője.
Véresen, közepesen vagy jól átsütve?

Mészöly Géza ott futballozott, ahol a menedzser előre összeírta, ki milyen steaket kér vacsorára.
Ezek is érdekelhetnek
Hozzászólások
Történet a fénykép mögött
Meccsek, amik...
Du ju szpík futball?
Még ne oltsd le a lámpát!
technika
Költők, írjatok verseket!
Kérdezd meg pacekba!