címke: Liverpool

Kérdezd meg pacekba! / 10 hónapja
„Kikaptunk a Barcelonával az Anfielden, de életem egyik legjobb estéje volt. A Kop megtapsolt, és egymásba szerettünk”. Pepe Reina válaszolt az FFT olvasóinak kérdéseire a Barcelonáról, a Liverpoolról, a strandlabdáról, a benzinkutakról és arról, milyen, mikor megüt valakit egy szurkoló.
Meccsek, amik... / 10 hónapja
Steven Gerrard, a Liverpool legendája elárulta a FourFourTwo-nak, mely meccsek határozták meg legjobban a pályafutását, nemcsak a legendás Bajnokok Ligája fordításról az AC Milan ellen, hanem a ún. „Gerrard-döntőről” is.
Meccsek, amik... / 1 éve
"Minden képzeletet felülmúl, hogy null háromról végül miénk lett a trófea. A szünetben nem arról beszéltünk, hogy megfordítsuk az eredményt, csupán arról, hogy ne égjünk még nagyobbat. Szerintem volt köztünk olyan, aki örült volna, ha három nullnál lefújják."
Meccsek, amik... / 1 éve
„Azt a mezt és karszalagot bekereteztem, és kiakasztottam a garázsba egy olyan dressz mellé, amelyet Zinédine Zidane viselt. Évekkel később betörtek, és elvitték az enyémet, de a másikat otthagyták. Mégis ki tesz ilyet? Biztos, hogy szívott valamit!”