címke: Jordi Alba

11 éve
Ha a dicséret máshonnan érkezik, rendben van, na de hogy valaki saját – meglehetősen hanyatló formában lévő – csapatát helyezze mindenki fölé, finoman szólva is visszataszító. Az erősen vitatható nyilatkozat a csalfa mód szerénynek tűnő Alba György műve.
11 éve
Jordi Alba sérülést szenvedett a Finnország elleni vb-selejtezőn, pénteken. Az első jelentések izomszakadásról szóltak, de mára kiderült, csak húzódás az a szakadás, és a Barca katalán balbekkje játszhat április 2-án a PSG ellen a BL negyeddöntőjében.
11 éve
Sokak szerint Jordi Alba szívtépő sprintje és a Milan sorsát megpecsételő gólja volt a keddi Barca-Milan BL-nyolcaddöntő visszavágó csúcspontja. A katalán balbekk a mérkőzés 92. percében 80 métert száguldott 8 másodperc alatt, s a végén még arra is maradt ereje, hogy Abbiati lábai között berúgja a negyediket. a grada360.com kutatása.
11 éve
A tegnapi El Clásicóról még sokat fogunk beszélni. A csata hevében például sokan úgy látták, hogy Lionel Messi egyenlítő gólja után Jordi Alba, a Barcelona balhátvédje "bemutatott" a madridi közönségnek. Szó sincs ilyesmiről...
11 éve
A Barcelona spanyol válogatott játékosa méltatta argentin csapattársát, és azt is elmondta, hogy szerinte José Callejón nem mondott igazat, amikor megpróbálta besározni csapattársát.
11 éve
Jordi Alba a 2012-es esztendő legjobban sikerült igazolása a spanyol bajnokságban, Luka Modric Madridba szerződése pedig a legnagyobb kudarc. A Marca olvasói szerint.