címke: Dinamo Kijev

Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
Tényleg 40 cigit szívott naponta? Hogyan hatott rá Csernobil? Valóban nem kellett Nyíregyházán? Szívesen bokszolna Klicskóékkal? A kérdéseidre válaszol, Andrij Sevcsenko.
Akkor, régen... / 2 éve
A Ferencváros Dinamo Kijev elleni, bázeli vereségét a szurkolók között kisebb letargia követte, mintha eleve el lenne rendelve, hogy nekünk KEK-et kell nyernünk. A hivatalos magyar sajtó viszont alig burkoltan ünnepelte – a szovjeteket.
7 éve
A Dinamo Kijev koncsa-zaszpai edzőközpontjában hivatalosan szerdán mutatták be – egy sajtótájékoztató keretén belül - a magyar válogatott 37-szeres válogatott hátvédjét. A futballista ennek apropóján őszintén beszélt az első napok nehézségeiről, amelyet új csapatánál, az ukrán rekordbajnoknál tölt.
8 éve
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulása, illetve rendbontása miatt a következő két hazai európai kupamérkőzésén zárt kapuk mögött kell pályára lépnie a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának.
9 éve
Nem mindennapi körülmények között ért véget a Dinamo Kijev-Sahtar Donyeck ukrán Szuperkupa mérkőzés. A rendes játékidő utolsó percében, 0-0-ás állásnál Olekszandr Sovkovszkijt, a Dinamo kapusát kiállították, és mivel a kijevieknek nem volt több cseréjük, Aleksandar Dragovic, a kijevi együttes osztrák középhátvédje állt be a kapuba. Négy perc alatt két gólt kapott.