címke: Marko Arnautovic

Premier League / 4 éve
Blair Newman
Steve Bould, az Arsenal egykor védője szerint Alexandre Lacazette-nek, az Ágyúsok francia csatárának jót tenne, ha visszavonnák támadó középpályásnak, nagyjából a 10-es posztra. Ez nem is hangzik olyan furcsán, ha figyelmesen átnézzük ezt a listát: a Premier League 2017/18-as szezonjában több játékosnak ugyanis határozottan jól jött a posztváltás.
12 éve
Ausztria legyőzte Azerbajdzsánt, ezzel továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll csoportjában – igaz, komoly ellenféllel még nem találkozott. Dietmar „Didi” Constantini, a sógorok szövetségi kapitánya érthetően elégedetten értékelte a találkozót, amelyet csapata a Werderben futballozó Sebastian Prödl és Marko Arnautovic góljával illetve góljaival nyert. Az azeri kapitány, Berti Vogts elismerte az ellenfél megérdemelt győzelmét.
12 éve
Meglepetések, fordulatok hétvégéje a Bundesliga második fordulójában. Kezdődött a Kaiserslautern bajorverésével, folytatódott a Wolfsburg vesszőfutásával, majd a Leverkusen hazai blamájával. Íme a Bundesliga.de olvasói által, a bajnoki hétvége teljesítményei alapján összeállított álomcsapat.
12 éve
A Werder Bremen pénteken délután bejelentette, hogy négy éves szerződést kötött a Twente Enschede fiatal labdarúgójával, Marko Arnautoviccsal.
12 éve
A Werder Bremen szívesen látná soraiban Marko Arnautovicot – árulta el egy televíziós műsorban a korábban a Schalke 04-ben futballozó holland Youri Mulder.
1