címke: légiósok

Örömfoci / 3 éve
Jöhet bármi, az utánpótlás-fejlesztés aranykorától a dúsgazdag angol bajnokság vonzerejének elmúlásáig. Ez a folyamat sokkal összetettebb annál, mint hogy „állítsuk meg az Angliába érkező külföldieket, mert ellopják a trófeákat.”
14 éve
Légiósaink is pályára léptek a hétvégén, akadt pár remek teljesítmény. Waltner Róbert három pontot érő gólt rúgott a Wiener Neustadt ellen, Vanczák Vilmos gólja egy pontot hozott az FC Sionnak, Tisza Tibor is eredményes volt a belga másodosztályban. Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs pontot, pontokat érő gólpasszal iratkozott fel a kanadai táblázatra. Előbbi a Hertha ellen adott gólpasszt Bancenak, Dzsudzsák szögletét pedig Toivonen értékesítette.
14 éve
A Spanyol Labdarúgó-Szövetség Versenybizottsága (a továbbiakban: Labdarúgó Bizottság) két mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Cristiano Ronaldora, aki a vasárnapi Málaga elleni találkozón könyökkel orrbavágta Mtiligát, az ellenfél dán hátvédjét. Mint ismeretes, a játékosnak eltörött az orrcsontja, ami miatt 3 hetet kell kihagynia.
1