címke: Giorgio Chiellini

KÖTELEZŐ OLVASMÁNY / 3 éve
Giorgio a könyvében nem tagadja meg önmagát, de túl sokat filózik.
Örömfoci / 4 éve
Olvasóink véleményt nyilvánítottak, működik, meghallgattuk. A 2007-ben útjára indított Top 100-as listánk visszakerült az online felületről a magazinba. Íme, már lehet is vitatkozni rajta.
6 éve
Giorgio Chiellini sérülés miatt nem állhat az olasz labdarúgó-válogatott rendelkezésére a márciusi felkészülési mérkõzéseken.
6 éve
A keddi Bajnokok Ligája-nyitány legnagyobb meccse mindenképpen a Barcelona-Juventus találkozó lesz a D-csoportban, de az olaszok drukkerei számára rossz hír, hogy kiesett a csapat két fontos játékosa, Giorgio Chiellini és Mario Mandzukic.
9 éve
Az olasz bajnoki címvédő Juventus csapatának két kulcsfigurája, a kapus Gianluigi Buffon és a védő Giorgio Chiellini is meghosszabbította a szerződését 2017-ig és 2018-ig, de előbbi már jelezte, hogy neki ez volt az utolsó, és ha lejár, befejezi profi labdarúgó-pályafutását.
10 éve
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága elutasította Luís Suárez, valamint az Uruguayi Labdarúgó Szövetség fellebbezését a Liverpool FC támadójának súlyos büntetésével kapcsolatban.