címke: Dunakanyar-Vác

Hazai pálya / 2 éve
Egy hajdan virágzó futballkultúra katedrálisai és kápolnái vallásüldözés után: a Hazai pálya rovatban az FFT bejárja a Kárpát-medence stadionjait és futballpályáit. Riportereink a Dunakanyarba látogattak.
11 éve
Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. („Licences”) másodosztályú (NB II-es) licencét a 2012/2013-as bajnoki évad vonatkozásában visszavonta, mivel a Licences az MLSZ Elnöksége által elfogadott Klublicenc Szabályzat által előírt több szabályzati pontnak, kritériumnak nem felel meg.
11 éve
Tegnap még arról volt szó, hogy az Orosháza mérkőzés nélkül jut három ponthoz az NB II-ben, mert azt senki nem hitte, hogy a Vác kiáll a soron következő mérkőzésre. Mindenkit meglepett, hogy a Pest megyei csapat megjelent a soros bajnokin, igaz, erről a magát tulajdonosnak valló Héger József semmit sem tudott, és nem is volt ott a meccsen.
11 éve
Habár óriási meglepetésre kiállt a mérkőzésre, mégis kikapott a Dunakanyar-Vác Orosházán a Ness Hungary NB II 19. fordulójában.
11 éve
A www.hlsz.hu több alkalommal is beszámolt az NB II-ben szereplő Vác FC körül kialakult kusza helyzetről. A csapat nem állt ki a Videoton elleni MK-mérkőzésekre (ezért kizárták őket a sorozatból), de a baj még ennél is nagyobb, mert a háttérben is szinte minden bizonytalan. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete a váci játékosok mellett áll!
11 éve
Amint azt délelőtti cikkünkben megírtuk, a Dunakanyar-Vác NB II-es labdarúgó-csapata nem utazott el Székesfehérvárra a Videoton elleni Magyar Kupa-párharc visszavágójára. A tragikomédia bohózatra váltott: a játékosok ebben a pillanatban (délután három órakor) is az öltözőben ülnek, és edzésre (!) készülődnek...
11 éve
A váci futballklub sanyarú helyzetét taglaló címlapsztorinkban Héger József, a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. tulajdonosa azt állította, ő nem folyósított a cég eladását elősegítő Berki Krisztiánnak semmiféle sikerdíjat. Cikkünk megjelenése után a vevő (John Marshall) képviselője felkereste szerkesztőségünket.
12 éve
Másodosztályú csapataink többsége is megkezdte a felkészülést az új idényre, nézzünk körül a Vác, a Szigetszentmiklós, a Kozármisleny, és az első osztályból kiesett MTK háza táján!
14 éve
Az NB II 27. fordulójának szombati napján több, a feljutásra pályázó csapat is megbotlott. A Keleti csoportban a Vác és a REAC is vereséggel zárt, Nyugaton viszont mind a Siófok, mind a Gyirmót begyűjtötte a három pontot, így tovább tart ádáz csatájuk az NB I-be jutásért.