Éljen, éljen!

Éljen, éljen! / 2 éve
"Köszönet mindenkinek, aki szerette a FourFourTwo-t. Ez itt most a búcsú ideje."
Éljen, éljen! / 2 éve
"Lássuk be, hogy csak jól hangzó szlogen a liverpooli edzőóriás, Bill Shankly legendás kijelentése? Amely szerint a futball nem egyszerűen élet és halál kérdése, hanem sokkal fontosabb annál. Egyfelől igen." Másfelől...
Éljen, éljen! / 2 éve
"A köztudatban még mindig erősen él a sztereotípia: a kommunizmusban virágzott a sportélet Magyarországon..." A FourFourTwo magazin 2022. márciusi számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
"Mindent összevetve tehát: soha rosszabb futballévet! S akár 2022- ben is csodát tehet a magyar válogatott." A FourFourTwo magazin 2022. februári számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
Már jó 60 éve viszonyítási alap Puskás Ferenc, akivel ha egy lapon említik az embert, az hatalmas szó, ugyanakkor talán félelmetes teher is. A FourFourTwo magazin 2022. januári számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
"Angol kollégáink okkal hasonlítják Henryék teljesítményét a Háború és békéhez, mi rögtön megjegyezhetjük, hogy az ötvenes évek magyar csatárbősége akkor megfelel egy Jókai-összesnek". A FourFourTwo magazin 2021. decemberi számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
"Abban bízom, hogy a Hátsó füves „mozgalom” élményanyaga nemcsak érték- és kultúraőrző, de egyben érték- és kultúrateremtő jelenség is."
Éljen, éljen! / 2 éve
"Ahogyan a nótában a reszketeg, visszavonult öreg művész mondja, kéri, úgy kívánta ő, Czibor Zoltán is: „Egyszer még hadd muzsikáljak, szívemből úgy igazán!" A FourFourTwo magazin 2021. októberi számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
"Miközben tehát az UEFA néhány éve mára jól hangzó, ám mérhetetlenül álszent „Equal game” jelszóval kampányol (a korábbi antirasszista, általánosan elfogadott törekvések mellé becsempészve például a megosztó melegpropagandát is), éppen az esélyegyenlőség jellemző a legkevésbé az európai szövetség versenyrendszerére." A FourFourTwo magazin 2021. szeptemberi számának főszerkesztői jegyzete.
Éljen, éljen! / 2 éve
"De a lényeg, hogy tíz-tizenöt év alatt nemcsak a megújulás jelképének tekinthető Felcsúton és a Ferencvárosban változott nagyot a világ, hanem a teljes nemzetet képviselő válogatott 2016 után ismét képes volt a stadionba vonzani, tévé elé ültetni, szurkolóvá tenni magyarok millióit."