Meccsek, amik megváltoztatták az életemet

Meccsek, amik... / 2 éve
„Romáriót fogtam, olyan kényelmesen sétálgatott, hogy még azon sem csodálkoztam volna, ha elkezd fütyörészni. Ott álltam mellette, és egyszer csak megindult, úgy ott hagyott, mint a nyúl, két-három métert vert rám” - Szalma József mesélt a FFT-nek pályafutása legemlékezetesebb mérőzéseiről.
Meccsek, amik... / 2 éve
A Lyon és az angol válogatott védője, Lucy Bronze mesélt a FFT-nek pályafutása legjobb meccseiről, és arról, sokáig ő maga sem hitte el, hogy képes huszonkét méterről a ficakba bombázni.
Meccsek, amik... / 2 éve
Az utolsó utáni percekben kiharcoltunk egy tizenegyest, és éreztem, hogy ez az én pillanatom. Útközben hazafelé megálltunk, hogy vegyünk még sört, mert a mienk elfogyott - mesélte Kevin Phillips az FFT-nek legemlékezetesebb meccseiről.
Meccsek, amik... / 2 éve
„Nehéz volt bekerülni a keretbe, mivel Franciaország megnyerte az 1998-as világbajnokságot és a 2000-es Eb-t. Három-négy évet küzdöttem, hogy egyáltalán esélyt kapjak” - mesélte Louis Saha, aki a legemlékezetesebb meccseire emlékezett vissza az FFT-nek.
Meccsek, amik... / 2 éve
Steven Gerrard, a Liverpool legendája elárulta a FourFourTwo-nak, mely meccsek határozták meg legjobban a pályafutását, nemcsak a legendás Bajnokok Ligája fordításról az AC Milan ellen, hanem a ún. „Gerrard-döntőről” is.